naar de WC bij de Burger King!!!
Blijf op de hoogte en volg Sanne
29 Juni 2007 | Mexico, Mexico-stad
Hoe is het in Nederland? Slecht weer hoorde ik? Lelijk...:S:S hier schijnt de zon en is het 25 graden, heerlijk weer dus!
Vanmorgen waren we al weer vroeg wakker, dat Nederlandse ritme zit er toch nog een beetje in bij me. Ik ben vroeg wakker en slaap redelijk op tijd. Ik ben alleen wel verkouden en heb hoofdpijn..beetje ziekjes dus! Verder alles prima hier...
Vanmorgen heb ik mn lieve zusje, moeder en vader aan de telefoon gehad. Wel leuk hoor om met elkaar ff te praten! Lijkt alsof je zoo dichtbij elkaar bent! En ik heb met Liset gepraat via skype...najah...ik praatte en zij typte dus ik praatte tegen de PC haha! Maar jullie moet ff skype aanmaken, dan kan ik met jullie bellen!
Nou...wat we nu hebben mee gemaakt!!!
Na Hans ging Bob ff douchen. Ineens was het water uitgevallen en stond Hans met zn shampoo in zijn haar nog onder de douche. Hij kwam hier binnen gestormd met zijn shampoo kop, ik heb me kapot gelachen. Aangezien we nog een douche hebben heeft hij het geprobeerd op de andere badkamer, maar OOK GEEN WATER! Whaha...nou..uiteindelijk heeft hij het kunnen uitspoelen met flessen water uit de supermarkt. Want niet alleen de douche werkt niet meer...ook alle kranen en wcs doen het niet meer! Lekker boel duss!! Bob en ik moesten echt heel nodig naar de WC. Dus toen zijn we maar naar de Burger King gegaan om ff wat te drinken te halen en uiteindelijk gebruik te maken van de WC. Whahaha ik heb me kapot gelachen, maar ik schaamde me ook dood! Asociaal...en nu zijn Hans, Lotte en Linda daar naar de WC. Het valt niet op ofzo....ik had het idee dat iedereen het wist..!
Gisteravond zijn we op tijd naar bed gegaan, we werden nog uitgenodigd voor een feestje hier onder ons. Daar wonen 2 jongens...maar zijn we niet heen geweest...beetje vage lui. Ze hadden ook vrienden opgebeld enzo...vet vaag.
Zodadelijk nog ff appartementjes kijken..en ik hoop dat we ons dan een x kunnen vestigen, ik wil graag mn fotos en alles ophangen en mijn kleren in de kast doen.
Nou...tot horensss...
Adios besos Sanne
29 Juni 2007 - 19:45
Dennis:
heeeey sanne!
tu historia suena muy bonita ;) ....cuando lea tu histora solamente estoy pensando que quiero ir a Mexico!
volgens mij hebben jullie echt een geweldige tijd al daaro he!
supercool! aaaah en eindelijk in 5 dagen ben ik er ook! zie jullie daar zoiezo ;)
de school is dus supermooi!??!?
en voel je je een beetje model daar, met al die aandacht? hah ;)
veel plezier nog!
en tot over een aantal dagen!
kusss dennis! -
30 Juni 2007 - 00:05
Fennie:
haaaaaaaaii meis!! hahaha nie lullig bedoelt hoor maar heb je al wel iets nuttigs gedaan daar? elke dag weer een berichtje haha! maar wel leuk hoor om zo vaak te horen wat je allemaal aan het doen bent daaar! Maar meis ik hou het kort ga lekker slapen en dan weer naar Schiphol! Iloontje ophalen heb er zin in om haar weer te zien! nou meis we gaan snel ff skype uitproberen! kijken of het ook zonder piano toontjes kan! :P haha
Kusssssszzzzzzzzzzzzz -
30 Juni 2007 - 07:48
Mam En Pap:
ha die lieve San,
Doet de wc en de douche het weer? Gebeurt dat wel eens vaker daar in Mexico? Wat fijn die Burger King zo dichtbij.
Dan moet je maar veel flessen water achter de hand houden!
Is het appartementencomplex groot waar jullie zijn? Heeft het veel verdiepingen?
Wij zijn gisteravond (vrijdag) naar de diploma-uitreiking van Lotte geweest. Was heel gezellig, we gingen daarna nog naar de Vleugel met de ouders van Laura en Maaike. Daarna moesten we mee naar de Skihut. Wij waren daar nog nooit geweest dus we wilden dat wel even zien. Wat een herrie daar! Je kunt niet eens met elkaar praten. Om gek van te worden. Dus daar zijn we niet lang geweest. Lotte wel!!
Vandaag gaat oma Toebes op fietsvakantie naar Berlijn. Hopelijk is het daar beter weer. Papa is nu Kim en Max aan het uitlaten en Lotte ligt nog in bed. Ik ga zo boodschapppen doen bij de Jumbo. En verder lekker weekend. Papa en Lotte hebben vanmiddag het prout to be foud-feestje. Ik zal een foto maken kun je zien hoe ze eruit zien!!
We moeten maar eens praten via Skype.
Doei en kusjes van ons. -
30 Juni 2007 - 11:55
Liset:
heey schatje.. haha jah ik was met jou via skype aan het praten toen hans binnenkwam met zijn shampoo-hoofd... jij keihard lachen!! Maar hoelang gaat dat nog duren voordat jij weer water hebt.. is toch vet irritant zo!! Maar wat ik me af vroeg.. hebben jullie daar al zelf gekookt, want je zei dat het eten daar niet zo lekker was! En kun je daar nog wel een beetje nederlandse dingen eten.. Nou lief.. ik ga nu even cadeau kopen voor mijn papa.. die is vandaag jarig.. we skypen snel weer!! Hou van je!! -
30 Juni 2007 - 17:56
Hassan:
hoi sweet!! alles goed met je?ik zit nu dubai pffff warm hier man 40 oc enz.dikke zoen hvj poepieeeeeee heeeee!! -
30 Juni 2007 - 19:10
Loooooon!:
Bon nochi mi dushi,
Zo zo ik ben weer terug en nu ben jij dr weer niet...wat is dat toch allemaal. Ik ben vandaag lief door mijn ouders, broertje, jolien, fen, vero en sab opgehaald. Was echt super. Hoorde al dat je een blonde actie had door het te verklappen op mijn site dat ze kwamen, maar ik had t niet gelezen hoor dus je had geluk...hahaha...
Nou nu zal ik dan jou berichtjes maar is ff goed bijhouden en zit ik aan de andere kant van de site. Ik hoop dat je een hele leuke tijd zult hebben, waar ik wel van uitga en we zien elkaar over een paar maandjes weer.
OOk de groetjes van mijn ouders, die zullen je verhalen ook blijven volgen hoor :-)
dikke kus en knuf loon