5de keer in Mexico...
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
27 September 2010 | Mexico, Mexico-stad
Inmiddels is het alweer de 5de keer dat ik me bevind in het land van de taco’s, sombrero’s, mariachis en tequila. Dit keer ben ik hier niet voor mijn studie of stage en heb ik geen concrete plannen. Bovendien staat het niet vast hoe lang ik ga blijven. Dit kan een half jaar zijn, misschien een jaar of zelfs nog langer….
Mijn plan is om deze site weer te gaan bijhouden, zodat ik mijn verhalen op papier heb staan en uiteraard voor de mensen die belangstelling hebben om mijn website te volgen.
Mijn vlucht is prima verlopen; leuke films gekeken; spelletjes gespeeld op de Nintendo met mijn twaalfjarige buurmeisje; geslapen en genoten van een paar heerlijke rode wijntjes. Het ging allemaal zo snel, toen ik in Mexico op het vliegveld aan kwam, stonden mijn koffers al op de lopende band en voor ik het wist zat ik met Char in de auto richting zijn huis. Zoals altijd had ik veel te veel bagage bij me, hier had ik alleen mezelf maar mee, want ik kon het in mijn eentje allemaal niet verplaatsen, de helft viel om of op de grond. Toen ik vriendelijk aan een vrouw vroeg of ze me kon helpen, kreeg ik gewoon een keiharde “nee” te horen, maar gelukkig schoot een Mexicaans mannetje mij snel te hulp.
Mijn spullen zijn uitgepakt en Char’s kamer is getransformeerd in een meidenkamer met roze accessoires, sieraden, foto’s, bloemetjesjurkjes en heel veel schoenen.
Behalve dat ik moest wennen aan het Mexicaanse tijdschema, de schrik van mijn leven had, omdat de bliksem insloeg recht voor mijn neus, verbrand ben en lek gestoken ben door de muggen gaat alles helemaal prima hier... en na 3 dagen niksen had ik vandaag zin om weer wat te doen. Dus ik ben fanatiek bezig geweest met mijn Engels cursus en ga straks lekker sporten.
Voorlopig geen wilde plannen gemaakt, zaterdag naar het concert van de Black Eyed Peas, dus dat is wel gaaf!!
Heel veel liefs en kusjes uit Mexico City..
27 September 2010 - 21:16
Desiree:
heej lieve schat! wat fijn dat de vlucht goed is gegaan.! ik vind het weer heel leuk je verhalen.. dus zeker moet je dit gaan bijhouden..! hoe was het om char weer te zien? heel vertrouwd zeker..! super vet dat je na het concert van black eyed peas gaat... neem je stang en gewichten mee en je kunt zo gaan body pumpen op boom boom pow..:P bliksem sloeg in? :O dat meen je? jij maakt ook altijd weer de raarste dingen mee..
ik kan niet wachten tot je volgende verhaal.! groetjes aan char.. en lief zijn!! dikke kus dees -
27 September 2010 - 21:47
Mam:
San, fijn dat je je weer thuis voelt in Mexico!
Hier is het kaal en stil maar dat went wel weer.
Veel plezier bij het concert. Genieten maar!
En superleuk dat je weer mooie verhalen op je site gaat zetten.
De bliksem was echt zo dichtbij! Dat was schrikken!!
Groetjes aan Char en familie.
Kusjes mam -
27 September 2010 - 22:19
Liset:
Hee lieve schat!! Wat leuk dat je deze site weer gaat bijhouden! Vind het leuk om je verhalen te lezen! Blij dat alles goed met je gaat! Trouwens? De bliksem voor je neus ingeslagen?? Jij bent er nog maar 4 dagen en nu dat alweer meegemaakt! Haha... Dat wordt nog wat! Kusje van jayden voor tante toebie!! Xx -
28 September 2010 - 14:00
Vero:
Hey skattie. Wat goed om te horen dat je er weer bent. Ik stond net op het punt een mail te sturen, toen ik las dat je een bericht op je site had gezet. Helemaal leuk om te lezen hoe het met je gaat. Rare meid....... nu weer in bliksem inslag. Hopen dat dat geen voorteken is voor de rest van je tijd daar. Doe Char de groetjes en lekker genieten daar....... Nu heb je nog geen baan, dus tijd genoeg om lekker te luieren toch?! -
29 September 2010 - 19:16
Ineke:
Ha die Sanne je reis verhaal gelezen en je hebt al weer van alles mee gemaakt.Nou die muggen en dat verbranden daar kom je wel weer overheenhet is toch altijd eerst weer wennen vooral als je uit een koud land komt.groetjes van Frits en we gaan weer genieten van al jou verhalen. Dikke kus voor jou en Char -
12 Oktober 2010 - 16:10
Iris, :
Lieve Sanne,
Ik las je Krabbel, ik ben meteen gaan lezen hier op jouw site.
Gelukkig is de vlucht goed gegaan. En je bent/gaat naar de black eyed Peas geweest... Echt supergaaf.
Hier is het wel mooi weer, maar deze week werd het echt koud.
Straks hebben we herfstvakantie. En dan gaan mama, mijn beste vriendin, haar zus en hun moeder en ik winkelen.
Ik heb er superveel zin in.
En ik laat je zeker horen wat ik allemaal gekocht heb.
Groetjes aan Char.
Kus Iris -
12 Oktober 2010 - 16:13
Vera:
heey sanne,
alles gaat goed met mij!
ik zit op typles nu leer ik allelei lettertjes vandaag de B (de S heb ik ook al gehad en nog veel meer.)
het gaat best goed met typen! groetjes aan Char
XXX Vera
16 Oktober 2010 - 17:12
Jocelyn:
Hallo Sanne ik kan natuurlijjk niet achterblijvenom je een berichtje te doen.
hier alles oke en het wordt al echt herfst.prachtige herfstkleuren zag ik in het rommelgebergte tijdens mijn mountainbike rit afgelopen woensdag.
ja ik heb de volleybal geruild voor een mountainbike en dat bevalt me prima.
ben je al begonnen met je engelse les geven?
nou geniet van de heerlijke temperatuur daar en zorg goed voor jezelf.
liefs Jocelyn -
xx -
21 Oktober 2010 - 10:28
Suus:
Hee Chickie,
Ik denk ik ga eens kijken wat toebes allemaal meemaakt in Mexico. Nou ik kan beter de mail volgen ;) You beter stay there till next summer, we want to go to Mexicanoo!! :D
Love you, stay sweet!
Kus van Loes en mij -
25 Oktober 2010 - 13:57
Oma En Jocelyn :
Hej Sanne
Oma kwam even langs en samen even jouw site bezocht.
Het is heerlijk herfstweer dus dacnt oma even een heerlijk ritje op de fiets en even bijkletsen over kinderen en kleinkinderen.
Ze heeft lekker gewinkeld met je moeder en weer vanalles gekocht, natuurlijk ook voor haar verjaardagsfeestje op 21 november a.s.
Ze vind het jammer dat je er niet bij kan zijn maar wij zullen er wel een op jouw drinken.
groetjes oma en jocelyn