Gearriveerd in Mexico City! - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Sanne Toebes - WaarBenJij.nu Gearriveerd in Mexico City! - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Sanne Toebes - WaarBenJij.nu

Gearriveerd in Mexico City!

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

04 Februari 2009 | Mexico, Mexico-stad

Hey lieve mensen!

Hier een berichtje van mij vanuit Mexico City! Ten eerste wil ik iedereen bedankt voor de lieve mailtjes, krabbeltjes, smsjes etc.

Mijn vlucht ging wel, ik word echt zo moe van die strenge controle in Amerika, ik had echt liever een directe vlucht gehad. Daarnaast werd ik van top tot teen gefouilleerd in Nederland, ik moest me zelfs half uitkleden in een bepaalde cabine omdat mijn string en mijn hempje een beetje dubbel zaten, waardoor het leek dat ik er iets onder had gestopt.

Vanuit het vliegtuig kon ik zien dat het behoorlijk koud was in USA, het had gesneeuwd in veel delen. Hier is het gelukkig zo rond de 15 tot 20 graden, dus daar ben ik helemaal content mee.

Ik arriveerde 3 kwartier eerder in Mexico City dan verwacht, toen ik de aankomsthal in liep was Char er gewoon nog niet! Wat een schande!
Toen ik hem net wou opbellen om te vragen waar hij bleef, kwam hij er aan lopen met een bos rode rozen en toen was alles weer goed. Hij was zo lief geweest, in zijn kamer lagen allemaal roze ballonnen en op de muur hingen allemaal briefjes met lieve tekst.

Ik moet zeggen dat ik nog steeds niet het gevoel heb dat ik voor 7 maanden blijf, zelfs niet toen ik in het vliegtuig zat, maar dat komt nog wel.

Nou het digitale fotolijstje staat geïnstalleerd hier, zodat ik hele tijd naar jullie kan kijken :).

We houden contact! Hou me op de hoogte van alles! Beso

• 04 Februari 2009 - 17:44

Liset:

heey schatje! Blij om te horen dat je goed aangekomen bent! En wat lief dat hij met een bos rozen kwam! Zo schattig! Eindelijk wordt jij een keer gefouilleerd, normaal gesproken ben ik dat altijd!!! Daar ben ik dan wel content mee! :D:D Maar lieverd.. dikke kus aan char en wacht op je volgende mailtje!!! (L)

• 04 Februari 2009 - 17:51

Mam:

Wat heb je toch een romantisch vriendje!!
    En nu acclimatiseren en laat je verwennen door Char.
    Doe Char en zijn ouders de hartelijke groeten.

• 05 Februari 2009 - 11:55

Theo Peemen:

Hoi Sanne,

na je bericht te hebben gelezen hebben we hier op kantoor wel vreselijk gelachen om je stripavontuur, de inhoud bespaar ik je maar. wel jaloers op de temperaturen, 7 maanden is zo om geloof me maar misschien blijf je wel langer weg. Of tref je wel een nieuwe Char..oeps wat zeg ik nu!!!!!!!

Meid doe je best leuk dat je nog even langs bent geweest helaas had ik niet voldoende tijd voor je, maar zaken gaan voor het meisje.

Groeten van Tessa en haar kindje Lisa en een dikke knuffel van Jongeren Onder Dak.

Gr Theo

• 05 Februari 2009 - 12:48

Vero:

Hey meis
    Heerlijk om te horen dat het goed met je gaat en dat de vlucht goed is verlopen. Doe Char een dikke kus van me. Pas goed op jezelf en op Char en ik kijk alweer uit naar je volgende berichtje.Dikke kus

• 05 Februari 2009 - 12:56

Sab:

Heyyy meiske!!
    Fijn om te horen dat je veilig in mexico bent aangekomen! En wat is Char toch een schatje!
    Geniet lekker van de daagjes samen en spreek je snel!! Dikke kus!

• 05 Februari 2009 - 14:38

Fennie:

Heee meis! Fijn om te horen dat je een goeie reis hebt gehad! maar wat een ellende dat fouilleren hahaha ik moest er wel ff om lachen hoor! Geniet nog ff van je vrije daagjes met char voordat je stage begint en ik spreek je snel!
    dikke kus!

• 05 Februari 2009 - 16:56

Marleen:

hoi Hoi
    Fijn dat je goed bent aangekomen!!
    Ja dat is wat anders dan met de bus naar Enschede
    Groetjes aan Char!!
    Liefs Marleen (en natuurlijk een dikke knuffel van lauren)

• 07 Februari 2009 - 16:02

Je Zusje :):

gelukkig dat alles goed is gegaan lieffie :D ik misje al wel een beetje hoor..
    whahaha ik zie je er al helemaal staan daar half uitgekleed, hun aan jou aan het voelen en aan het doen.. haha

Maar wat is char toch ook een lieverd mooie bos rozen, hele kamer ander blaadjes net als jullie hier deden haha..

ik spreek je snel sgatje.. je krijgt de groetjes van oma jootje :)

Love you (L)
    Kus kus

• 08 Februari 2009 - 09:45

Melanie:

hoi Sanne ,

even een berichtje vanuit lichtenvoorde,je zit er toch maar mooi weer in het mooie warme land met je lieve vriendje..wat een droom, geniet ervan want al je later een vaste baan hebt zul je er nog vaak aan terugdenken.
    Hopelijk heb je een leuke stage adres met aardige nieuwe mensen.

Wordt Carnaval nog gevierd in Mexico? Ja, dat fouilleren, wat een gedoe!!! Zouden die kerels het erom doen denk ik dan? Hol ow krègel.
    Groetjes Mathieu, Melanie, Noortje, Jan en Lonneke

• 08 Februari 2009 - 12:29

Dees:

Heey meiss.. fijn dat je goed bent aangekomen..:).. aah wat is char toch een schatje.. pff geniet maar van hem.. want zo zijn er maar weinig..;)... CONTENT?? whahahaha.. hoe kom je bij dat woord..?

irritant dat fouilleren he..? maarja wees blij dat je geen vertraging had.. en dat je ook nog eens 3 kwartier eerder aankwam.. dat gebeurd ook niet vaak..!

Verder heb ik weinig nieuws van hier.. der gebeurd hier namelijk vrij weinig..! heb liset en fennie ook het hele weekend niet gezien.. dat krijg je dan als jij der niet bent..:(

Nou ik stop nu maar voordat ik de hele pagina volschrijf met onzin..!! spreek u snel.. knuffel aan char..
    XxXxXx (L)

• 09 Februari 2009 - 14:07

Fam.konings:

hoi sanne we wensen jou heeeel veel plezier met je stage en natuurlijk met char .doe hem de groeten.wat fijn dat mama en papa en lotte en een vriendin deze zomer naar je toe komen.dit hoorde ik van oma miep.de foto van jou is trouwens ook precies oma miep.vindt je niet?nou het allerbeste en de groeten van ons allemaal

• 10 Februari 2009 - 13:51

Annet:

Hee meis,

Echt lief dat hij rozen had meegenomen zeg!! Ik ben benieuwd hoe je je stage gaat vinden, hoop dat het leuk wordt! Geniet er maar van daar en we mailen snel voor een langere update!!

xxx